Нашите услуги

Тук може да разгледате всички наши услуги.

DUOVET - Услуги

Ваксинация

Поставянето на ваксини е от изключително важно значение, с цел предпазване на вашите любимци от различни инфекциозни заболявания. Освен ваксинация, ще ви бъде направен паспорт, поставен микрочип и ще Ви бъде обяснена подробно профилактиката за вашият домашен любимец. нашият екип от специалисти, ще предприеме мерки за поставяне на точна диагноза и лечение, с помощта на добре оборудваната.

Свържете се с нас

Образна и лабораторна диагностика

При проблем на домашния Ви любимец, ни лаборатория. Дигитална рентгенография- Нашата клиника разполага с дигитален рентгенограф, което позволява да работим както качествено, така и бързо. ЕКГ- Електрокардиограмата позволява на нашият екип да погледне сърцето от електрофизиологична гледна точка, което ни дава възможност да открием различни патологии.

Свържете с нас

Онкология и химиотерапия

Домашните любимци страдат от множество онкологични заболявания. Ранната им диагностика и лечение (оперативно и химиотерапевтично), позволява решаването на голяма част от проблемите.

Свържете с нас

Вътрешни болести

Вътрешни болести е отдел във ветеринарната медицина, който се занимава с диагностика и лечение на заболявания, при които има нарушения в различни органи и системи. Това включва респираторни, стомашно – чревни, ендокринни, уринарни, хематологични, чернодробни, имунологични, инфекциозни, онкологични, кардиологични болести. Разполагаме с оборудван ехографски кабинет и лаборатория за изследване на хормони.

Свържете с нас

ХЕМОТРАНСФУЗИЯ

Кръвопреливане се налага при остра кръвозагуба, нарушения в кръвосъсирването, състояния, при които кръвните клетки се разрушават поради системно заболяване, както и планово – при някои видове операции (например тумор в областта на далака).

Свържете с нас

КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И АЛЕРГИИ

В нашата клиника, разполагаме с екип специализирал в областта на дерматологията.

Свържете с нас

ЛЕЧЕБНИ ДИЕТИ

Във ветеринарна клиника „Дуо-Вет“, предлагаме всички водещи световни марки в сферата на диетичните и лечебните храни, подпомагащи справянето с различни патологични състояния.

Свържете с нас

ИНХАЛАЦИОННА АНЕСТЕЗИЯ

Нашата клиника разполага със съвременен апарат за инхалационна анастезия.

Свържете с нас

ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Ветеринарна клиника „Дуо-Вет“ предлага различни услуги свързани със здравето на зъбите и устната кухина, те биват: Почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер, отстраняване на задържани млечни и/или болни зъби, лечение на венците, възпаление на слюнчените жлези, справяне с различни инфекции и тумори.

Свържете с нас

ХИРУРГИЯ

Ветеринарна клиника „Дуо-Вет“ разполага с екип от специалисти способен да извърши множество планови операции (след предварително записване на час) и специфични хирургически интервенции.

Свържете с нас

ОРТОПЕДИЯ

Ортопедията е клон на ветеринарната медицина, който се концентрира в профилактиката, диагностиката и лечението на вродени и придобити дефекти във формата или функцията на опорно-двигателния апарат.

Свържете с нас

ОФТАЛМОЛОГИЯ И ОЧНА ХИРУРГИЯ

Клиника „Дуо-Вет“ предлага профилактика и лечение на множество офталмологични заболявания (конюктивити, кератити, блефарити, възпаление на слъзни жлези). Оперативно лечение на заболявания на клепачите(ентропиум, ектропиум, отсраняване а брадавици, рани), на слъзните жлези (cherry eye) и множество други очни заболявания.

Свържете с нас

РАБОТА С ЕКЗОТИЧНИ ПАЦИЕНТИ

Дългогодишният опит и разнообразието в вида на нашите пациенти, ни позволява да работим и оказваме помощ на нуждаещи се екзотични декоративни животни(морски свинчета, папагали, декоративни зайци, костенурки и други).

Свържете с нас

СТАЦИОНАР

Клиниката разполага със стационар, в който настаняваме, лекуваме и наблюдаваме нуждаещите се от грижа пациенти.

Свържете с нас

Хотел за домашни любимци

Налага се да заминете на екскурзия или наближава отдавна планираната почивка, е тогава оставете вашият любимец при нас! Ние предлагаме: самостоятелни стаи , индивидуални разходки , висококачествена храна и още!

Свържете с нас

ГРУУМИНГ услуги

Ние предлагаме грижа за външния вид на вашите животни, за тяхната кожа, козина, уши, нокти и зъби. Процедурите биват – къпане, изсушаване, подстригване, разресване, подрязване на нокти, почистване на уши и зъби. Телефон: +359899913138

Свържете с нас

Често задавани въпроси

Ветеринарна Клиника „Дуо-Вет“ работи всеки ден с изключение на 1ви
януари, Велик Ден, 25 декември (Коледа)
Кабинет Стадиона- От понеделник до петък работим от 09:00 – 18:30
Събота от 09:30 – 18:30
Кабинет Еленово- От понеделник до петък работим от 09:00 – 18:30
Събота от 09:30 – 13:00
Кабинет Запад- От понеделник до петък работим от 09:00 – 18:30
Събота от 09:30 – 18:30
Кабинет Васил Левски- От понеделник до петък работим от 09:00 – 18:30
Ветеринрна Клиника „Дуо-Вет“- Работим от понеделник до събота от 08:30 –
19:00
Неделя работим от 09:00 – 17:00

Можете да откриете телефоните за контакт с нас в нашата Facebook страница или да се свържете с нас на 0892 053 177

В нашата клиника предлагаме широк спектър от услуги, включително прегледи и лечения на домашни любимци, ултразвукова диагностика, морфологичен и биохимичен кръвен анализ, тестове, почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер и хигиенно подстригване на кучета и котки.

Да, в клиниката извършваме имплантиране на електронни идентификационни чипове при домашни любимци. Тези чипове са важни за идентификацията и откриването на загубени или изгубени животни. Освен това, ние осигуряваме и съдействаме за оформяне на необходимите документи при пътуване зад граница, свързани с идентификацията на животното.

Искате да запазите час?

Можете да се свържете с нас чрез мобилен телефон: